Wasserette de Knijper

Over ons

Nel en Jim Bakker hebben op 1 mei 2014 Wasserij Woerden Wasserette de Knijper geopend.

Nel geboren in 1954, Jim geboren in 1957, trotse ouders van dochter Kim en zoon Marlon en ook opa en oma van kleindochter Riva. Van oorsprong komen wij uit Amsterdam, sinds 2002 wonen en werken wij met veel plezier in Woerden.

In 2012 heeft Nel de stoute schoenen aangetrokken en heeft zij de mogelijkheden onderzocht om iets voor onszelf, en vooral ook voor Woerden, op te zetten. Al snel rees het plan om een wasserette/wasserij te beginnen. Woerden had dit nog niet en Nel heeft al meerdere jaren ervaring in het professioneel strijken van wasgoed.

Uit het onderzoek bleek dat bijna elke stad in Nederland minimaal één wasserette heeft. De grotere steden bleken er zelfs meerdere te hebben. Waarom Woerden dan niet? Na veel vragen en onderzoek bij de Woerdenaren bleek het antwoord simpel: men is het begrip en gebruik van de wasserette helemaal vergeten! Het plan van Nel werd goed ontvangen. De interesse voor een wasserette onder de bewoners van Woerden bleek veel groter dan wij hadden verwacht. Jongeren, ouderen, tweeverdieners, alleenstaanden en mensen die afhankelijk zijn van anderen reageerden enthousiast op ons initiatief. Ook van het bedrijfsleven ontvingen wij positieve geluiden.

Dit enthousiasme was voor ons doorslaggevend om dit gat in de Woerdense markt op te vullen. Wij zijn dan ook zeer trots dat Wethouder Yolan Koster op 31 mei 2014 onder grote belangstelling Wasserij Woerden en Wasserette de Knijper feestelijk heeft geopend.

Bij Wasserette de Knijper kunt u met behulp van onze professionele machines zelf uw was komen doen (zelfservice) en kunt u de was voor u laten doen (servicewas). De vraag naar servicewas was zo groot dat Nel en Jim al snel de vraag niet meer aankonden. Zoon Marlon sprong bij wat al snel een full-time functie werd. Dit heeft er toe geleid dat in 2017 Marlon mede-eigenaar is geworden van Wasserette de Knijper.

We verwelkomen u graag in onze wasserette!

Nel, Jim & Marlon Bakker

© Design & development by Van Rooijen Grafisch - Algemene voorwaarden