Wasserette de Knijper

Wassen, drogen, strijken
in hartje Woerden.
Dé wasserette waar u
de was kunt (laten) doen.
Zelfservice of Servicewas?
Voor particulier en bedrijf.
Klaar terwijl u wacht
of de boodschappen doet.
Sneller dan thuis en
een milieubewuste werkwijze.

Zelfservice

Geen tijd om te wachten op de was? Te grote was voor uw wasmachine? Geen wasmachine of een kapotte wasmachine? U kunt bij ons uw was doen! Wij zijn een nostalgische wasserette waar u zelf kunt wassen. Net als vroeger maar dan in een modern jasje. Vanwege onze locatie in de stad kunt u, tijdens het boodschappen doen of uw bezoek aan de markt, uw was bij ons laten draaien. Wij hebben een gezellig ingerichte wachtruimte met wifi, televisie en tijdschriften waar u kunt wachten op uw was.

Lees meer...

Servicewas

Echt geen zin om zelf de was te doen? Kunt u uw tijd beter besteden? Kunt u vanwege lichamelijke beperkingen de was niet meer doen? Maak dan gebruik van onze Servicewas. De servicewas is er zowel voor particulieren als bedrijven. Wij behandelen uw opdracht(en) uiterst discreet en vooraf bespreken we wanneer de was weer gereed moet zijn. Wij zorgen er dan voor dat uw wasgoed weer gereed voor gebruik is op het moment dat u het weer nodig heeft.

Lees meer...

Haal- & Brengservice

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. U wilt niet te veel tijd kwijt zijn aan alle rompslomp rondom de (vuile) was. Wellicht bent u niet in de mogelijkheid om onze wasserette te bezoeken? Met een simpel mailtje of telefoontje komen wij uw was graag ophalen en/of terugbrengen. Dit kan zowel bij u thuis als op de zaak. De Haal- en brengservice is alleen mogelijk in combinatie met Servicewas en bedient de plaatsen Woerden, Linschoten, Montfoort, Harmelen, Zegveld, Kamerik en de Kanis.

Lees meer...

© Design & development by Van Rooijen Grafisch - Algemene voorwaarden