Wasserette de Knijper

GLS Pakket Shop

Gemakkelijk, voordelig en snel uw pakketten verzenden en ontvangen. Dat kan in de GLS Pakket Shop, welke als servicepunten in bestaande winkels ingericht zijn. En tegenwoordig vindt u een dergelijk servicepunt ook bij Wasserette de Knijper.

Verzenden

Via GLS, een van de drie grootste pakketdiensten van Europa, kunnen particulieren en (kleine) ondernemers snel, betrouwbaar en tegen aantrekkelijke prijzen pakketten versturen. U levert uw pakket in bij Wasserette de Knijper en vervolgens zorgt GLS ervoor dat het pakket zo snel mogelijk op het juiste adres afgeleverd wordt. De voordelen van het verzenden van uw pakket via GLS ten opzichte van andere aanbieders zoals PostNL:

  • GLS bezorgt uw pakket binnen één werkdag overal in Nederland
  • In de rest van Europa bezorgt GLS binnen 24 tot 96 uur
  • Uw pakket is standaard tot maximaal € 500,- verzekerd (€ 50,- eigen risico)
  • Duidelijke prijsstelling berekend op basis van omvang in plaats van gewicht
  • Uw pakket is altijd te volgen met het nummer op uw verzendetiket (Track&Trace)
  • Standaard handtekening voor ontvangst

Ontvangen

Daarnaast fungeert Wasserette de Knijper als alternatief afleverpunt. Indien GLS bij de bezorging van een pakket niemand op het adres aantreft, kunt u - zowel telefonisch als via internet - aangeven dat u uw pakket bij Wasserette de Knijper af wilt komen halen. Aangezien u vervolgens zelf kunt bepalen wanneer u het pakket af wilt komen halen, biedt Wasserette de Knijper daarmee een praktische en tijdbesparende oplossing.

Zie ook www.gls-info.nl.

© Design & development by Van Rooijen Grafisch - Algemene voorwaarden